Crazy Network
 

Despre noi

Crazy

Un Caleidoscop de Senzatii

Candva, soarele iti incalzea mai limpede obrajii…Iti amintesti oglinda bunicii  cu marginile ei rotunjite? Colturile tainice pe care le explorai, ceaiul si sandvisurile alea delicioase din fiecare dimineata,  banca a treia de la fereastra, leapsa sau v-ati ascunselea, colegii, linistea serilor de vara, ochii mamei, cuvintele ei dulci? O mitologie personala care te cheama sa o redescoperi. Copilarie.  Poate ca cel mai nebunesc lucru in lume este sa iubesti ce e trecator, poate de aici si frumusetea…

Crazy e acasa presarat cu magie. Dar ce inseamna acasa? Poate un loc sau o persoana, poate ambele. Dar acasa este poate locul unde te simti confortabil , “cel mai tu”, unde sinele isi aminteste si retraieste, dar si mai important, unde descopera. Increzator, asumandu-ti trecutul, participi la un joc al devenirii in care, dintr-o paleta infinita de senzatii ,  iti poti alege “noul” care ti se potriveste. Esti liber sa cunosti mai mult din tine, sa adaugi noi randuri in mitologia personala,alaturi de oameni dragi ale caror istorii personale rezoneaza cu a ta.

Si cum incepem? Iata cateva ingrediente pentru o vraja reusita: un spatiu cu design eclectic, contemporan, cativa artisti in ale culinarului si licorilor, culoare ,muzici si nu in ultimul rand, voi. Crazy este locul pregatit sa iti primeasca povestile si visele,sa vibreze cu tine si sa se transforme, precum un tablou ce se creeaza sub ochii artistului, cu fiecare tusa de culoare adaugata. Un colaj de senzatii in continua miscare.

Eu, tu . Ma iei de mana. Povestea mea, povestea ta. Fuziune. Miros de scortisoara si cafea. Eu, tu,noi…poveste.

Café Bistro

Vezi

Dining

Vezi

Terasa

Vezi
Skills can be taught. Character you either have or you don’t have.
― Anthony Bourdain

Meniul nostru

Asaza-te comfortabil si gusta din preparatele noastre culinare cu aer nostalgic si sentimental. Felurile de mancare pe care le oferim sunt gata sa iti ofere o imbratisare atunci cand ti-o doresti mai mult.

Comfort Food inseamna stare de spirit, de aceea acordam o deosebita atentie alegerii produselor proaspete si de calitate. Din bucataria noastra ies preparate care satisfac si cele mai pretentioase cerinte, inclusiv cele vegetariene sau vegane, extrem de savuroase si ele, in ciuda interdictiilor.

Meniul Crazy este un periplu culinar care insufleteste, satura, binedispunde si energizeaza.

Evenimente

Normal is boring, be Crazy!

Muzica, dans, formatii, DJ, ritm si  efervescenta: la Crazy starea de spirit este un cocktail cu cele mai bune ingrediente. Noaptea e aliat si confident, distractia nu se lasa niciodata pe maine, viata se traieste acum!

 

In weekend sau in timpul saptamanii, evenimentele noastre sunt energizantul prin care te regasesti. Dincolo de distractie, mai mult decat bautura @This is not a drinking experience, licorile curg la Bacchanalia, libertate si experimentalism urban@We own the night  sau fuziune de esente in stilul Crazy @ Modern Old Fashioned. 

VEZI MAI MULT

Descopera lumea Crazy

Mai mult decat un loc, Crazy este o experienta complexa, un concept definit prin social, artistic si culinar.

Contact Corporate

Profesionalismul este definitoriu si imperativ pentru evenimentele Crazy. Cu experienta in realizarea de evenimente corporate, echipa noastra conlucreaza pentru a imbina creativitatea si originalitatea cu atentia pentru detalii. Venim in sprijinul ideilor clientilor nostri, oferind diversitate (cocktailuri, petreceri tematice, activitati team building etc ) si maleabilitate.

Atmosfera impecabila pe care reusim sa o cream, se materializeaza mereu in evenimente de succes.

CRAZY CAFÉ

Str. Mircea cel Batran Nr. 97A

Constanta, Romania

T: 0726 779 292

Contact corporate: office@crazycafe.ro

Presa: press@crazycafe.ro